امام جمعه سیاهكل: با ترور دانشمندان،قطار دانش در كشورمتوقف نخواهد شد  l  امام جمعه لاهیجان؛ بسیج تحت فرمان ولی فقیه اجازه تجاوز و توطئه ای را به دشمنان نمی دهد  l  ستاد مدیریت بحران لاهیجان در حالت آماده باش است  l  شهردار لاهیجان: عملكرد شهرداری ها با مشاركت مردم تبلور می یابد  l  پیكر شهید سرگرد بازنشسته ارتش در دیلمان گیلان تشییع شد  l  سرپرست انجمن سینمای جوان؛ لاهیجان پنج فیلم كوتاه برای جشنواره فیلم پروین اعتصامی ارسال كرد  l  مدیر جهاد کشاورزی لاهیجان :سالانه پنج هزار تن گوشت مرغ در لاهیجان تولید می شود  l  امام جمعه لاهیجان؛ ملت ایران هرگونه تهدید را با مشت آهنین پاسخ خواهد داد  l  شهرداری‌لاهیجان‌برگزیده‌نمایشگاه‌جامع‌مدیریت‌شهری‌كشورشد l  نمایشگاه نقاشی "آفرینش" در لاهیجان برپا شد l  یك محموله دخانیات قاچاق در لاهیجان كشف و ضبط شد  l  امام جمعه لاهیجان: مردم ایران با اقتدار و ایمانی راسخ در برابر تهدیدات ایستادگی می كنند  l  رقابت های ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه آزاد گیلان در لاهیجان پایان یافت  l  پیكر مطهر یك شهید نیروی انتظامی در لاهیجان تشییع شد  l  بخشدار: سوخت رسانی به منطقه برفگیر دیلمان سیاهكل با مشكل روبرو است  l  نمايش 'يك جرعه آب' از لاهيجان به جشنواره كشوري حقيقت راه يافت  l  حجت‌الاسلام رسایی در لاهیجان:تفکری که به دنبال تضعیف ولایت باشد از مردم سیلی می‌خورد l  رئیس سازمان چای کشور :هفته آینده مطالبات چایکاران شمالی پرداخت می‌شود l  معاون استاندار گیلان:حامیان فتنه صلاحیت تصدی مسئولیت را ندارند l  استاندار گیلان در جمع راهپیمایان:ولایت فقیه عمود خیمه دین است l  امام جمعه لاهيجان: مبارزه با استكبار در ميان آحاد ملت انقلابي ايران اسلامي نهادينه شده است  l  دانش آموزان لاهيجان: قاطعانه از آرمان هاي انقلاب اسلامي پاسداري مي كنيم  l  فرماندار لاهیجان :شتاب توسعه گردشگری با سرمایه گذاری بیشتر بخش خصوصی امکان پذیر است  l  مدير اداره كتابخانه هاي عمومي لاهيجان : استفاده از ذخاير كتابخانه ها موجب ارتقاء سطح علمي جامعه مي شود  l  رييس اداره سوادآموزي: طرح آموزش فرد به فرد در لاهيجان در حال اجراست  l  سرپرست جديد اداره بهزيستی لاهيجان منصوب شد l  گروه نمايش خورتاب لاهيجان جواز حضور در جشنواره فجر را دريافت كرد  l  رييس اداره بازرگاني: نانوايان فعال و نمونه در لاهيجان تقدير مي شوند  l  مديرآموزش و پرورش لاهيجان؛ دانش آموزان براي تحكيم ارتباط بيشتر اولياء و مربيان تلاش كنند  l  امام جمعه لاهيجان؛ استقبال مردم شيعه وسني كرمانشاه از رهبري موجب نااميدي دشمنان نظام شد  l 
حسن کربلائی در سیاهکل: نتایج همه بررسی ها و گزارشات و تحقیقات استانی و کشوری حکایت از تخلفات عدیده در انتخابات مجلس هشتم در لاهیجان داشت

لا هیجان نیوز: حسن کربلائی سرپرست دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات شورای نگهبان در همایش ناظران دفاتر نظارتی شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل گفت:با وضعیت فعلی و حضور برخی مدیران اجرایی در لاهیجان هیچ امیدی به بهبود وضعیت و تغییر در مواضع به چشم نمی خورد و مجددا مردم خوب و زحمتکش لاهیجان و سیاهکل دچار مشکل خواهند شد.

وی با تجلیل از شهدای هفدهم شهریورماه (جمعه خونین) در سال 1357 و بررسی علل این حادثه به این نکته اشاره کردند که پیمانی که لیبرالها و ملی گراها در پشت صحنه با شاه و حکومت شاه داشتند تصمیم گرفتند برای جلوگیری از پیروزی نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) یکی از چهره های به اصطلاح ملی که سالها رئیس مجلس شورای اسلامی و از فراماسونرها بود (شریف امامی) را تحت عنوان دولت آشتی ملی نخست وزیر ایران کنند.
وی گفت:شریف امامی به صورت ظاهر در سال 1357 تعدادی قمارخانه و شراب فروشی را تعطیل کرد و برخی از چهره های ملی و اعضاء جبهه ملی و کسانی که حتی پس از پیروزی انقلاب در دولت موقت هم مسئولیت داشتند تلاش کردند رهبری نهضت را از امام به سمت شریعتمداری در قم منتقل و هدایت کنند و شریعتمداری هم طی اطلاعیه ای از اقدامات شریف امامی تقدیر کرد ولی خواسته ملی گراها ، شریعتمداری و شاه عملی نشد و امام خمینی(ره)طی پیامی فرمودند :منظور مردم این چیزها نیست ،مردم اصل شاه و حکومت شاهنشاهی را نمی خواهند و مردم را نسبت به وقایع پشت پرده آگاه ساختند .
کربلایی در بخشی از سخنان خود افزود: در این دوره از انتخابات (مجلس هشتم)تلاش می کنیم تمام همت خود را برای بررسی دقیق صلاحیت کاندیداهای مجلس هشتم بکار گیریم و همه مردم علی الخصوص نظار انتخاباتی خود را موظف بدانند به شورای نگهبان کمک کنند و آنچه از کاندیداهای احتمالی می دانند در اختیار آن شورا قرار دهند.
وی گفت:چه بسا افرادی صالح ،متدین و کاردان در مناطقی کاندیدای مجلس شوند ولی چون شورای نگهبان نسبت به صلا حیتهای او اطلاعاتی ندارد و اصل هم بر احراز صلاحیت افراد است ،ممکن است حقی ضایع شود بنا بر این هم کاندیداها و هم مردم می بایستی مدارک مثبته را در اختیار ما قرار دهند.
سرپرست دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات شورای نگهبان گیلان اظهار داشت:البته به کسانی که مشکل دارند اعم از نمایندگان قبلی یا فعلی و یا کاندیداهای دوره های قبل خصوصا مجلس ششم و هفتم و خودشان هم از مشکلات خود خبر دارند توصیه می کنیم خود را زحمت ندهند و هزینه هم نکنند و اجازه دهند مجلس به تعبیر حضرت امام (ره) اساره فضائل ملت باشد.
وی خاطر نشان کرد: کسی که اشتهار به فساد اخلاقی و مالی دارند و یا شایستگی های لازم را نداشته باشند نمی توانند نماینده مردم فهیم برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشند و از مردم و مطلعین و نظار هم می خواهیم چنانچه اطلاعاتی در اختیار دارند شورای نگهبان را هم یاری کنند.
کربلایی درباره انتخابات مجلس در لاهیجان ادامه داد:اما درباره لاهیجان و سیاهکل و ضعیت کمی متفاوت است و مدیران ارشد استان می بایستی وظائف قانونی خود را بخوبی انجام دهند ، انتخابات مجلس هفتم در لاهیجان و سیاهکل ابطال شد نتایج همه بررسی ها و گزارشات و تحقیقات استانی و کشوری حکایت از تخلفات عدیده در انتخابات لاهیجان داشت و به اندازه کافی نوارها ،فیلم ها و عکسها نیز در اختیار ما هست و متاسفانه بعضی مدیران و مسئولان فعلی و کاندیداها ی احتمالی هم در بوجود آمدن این وضعیت نامیمون نقش موثری داشتند و اکنون رسما به وزارت کشور و استانداری گیلان اعلام می کنیم مدیرانی که در دوران تصدی آنان چنین انتخابات زشتی برگزارشد و نتوانستند بی طرفی خود را ثابت کنند چنانچه هنوز مسئولیت داشته باشند و دولت در حذف آنان اقدام نکند به هیچ وجه در آن شهرستان انتخابات را برگزار نخواهیم کرد و با وضعیت فعلی و حضور برخی مدیران اجرائی در لاهیجان هیچ امیدی به بهبود وضعیت و تغییر در مواضع به چشم نمی خورد و مجددا مردم خوب و زحمتکش لاهیجان و سیاهکل دچار مشکل خواهند شد.
کربلا یی در پایان از حضور چشمگیر مردم در انتخابات خبرگان و شوراها و فعالیتهای نظار در انتخابات خبرگان تقدیر و تشکر کرد و از مدیران شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل خواست دفاتر نظارتی را برای حفظ اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی یاری رسانند.

چاپ20 شهریور 1386