امام جمعه سیاهكل: با ترور دانشمندان،قطار دانش در كشورمتوقف نخواهد شد  l  امام جمعه لاهیجان؛ بسیج تحت فرمان ولی فقیه اجازه تجاوز و توطئه ای را به دشمنان نمی دهد  l  ستاد مدیریت بحران لاهیجان در حالت آماده باش است  l  شهردار لاهیجان: عملكرد شهرداری ها با مشاركت مردم تبلور می یابد  l  پیكر شهید سرگرد بازنشسته ارتش در دیلمان گیلان تشییع شد  l  سرپرست انجمن سینمای جوان؛ لاهیجان پنج فیلم كوتاه برای جشنواره فیلم پروین اعتصامی ارسال كرد  l  مدیر جهاد کشاورزی لاهیجان :سالانه پنج هزار تن گوشت مرغ در لاهیجان تولید می شود  l  امام جمعه لاهیجان؛ ملت ایران هرگونه تهدید را با مشت آهنین پاسخ خواهد داد  l  شهرداری‌لاهیجان‌برگزیده‌نمایشگاه‌جامع‌مدیریت‌شهری‌كشورشد l  نمایشگاه نقاشی "آفرینش" در لاهیجان برپا شد l  یك محموله دخانیات قاچاق در لاهیجان كشف و ضبط شد  l  امام جمعه لاهیجان: مردم ایران با اقتدار و ایمانی راسخ در برابر تهدیدات ایستادگی می كنند  l  رقابت های ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه آزاد گیلان در لاهیجان پایان یافت  l  پیكر مطهر یك شهید نیروی انتظامی در لاهیجان تشییع شد  l  بخشدار: سوخت رسانی به منطقه برفگیر دیلمان سیاهكل با مشكل روبرو است  l  نمايش 'يك جرعه آب' از لاهيجان به جشنواره كشوري حقيقت راه يافت  l  حجت‌الاسلام رسایی در لاهیجان:تفکری که به دنبال تضعیف ولایت باشد از مردم سیلی می‌خورد l  رئیس سازمان چای کشور :هفته آینده مطالبات چایکاران شمالی پرداخت می‌شود l  معاون استاندار گیلان:حامیان فتنه صلاحیت تصدی مسئولیت را ندارند l  استاندار گیلان در جمع راهپیمایان:ولایت فقیه عمود خیمه دین است l  امام جمعه لاهيجان: مبارزه با استكبار در ميان آحاد ملت انقلابي ايران اسلامي نهادينه شده است  l  دانش آموزان لاهيجان: قاطعانه از آرمان هاي انقلاب اسلامي پاسداري مي كنيم  l  فرماندار لاهیجان :شتاب توسعه گردشگری با سرمایه گذاری بیشتر بخش خصوصی امکان پذیر است  l  مدير اداره كتابخانه هاي عمومي لاهيجان : استفاده از ذخاير كتابخانه ها موجب ارتقاء سطح علمي جامعه مي شود  l  رييس اداره سوادآموزي: طرح آموزش فرد به فرد در لاهيجان در حال اجراست  l  سرپرست جديد اداره بهزيستی لاهيجان منصوب شد l  گروه نمايش خورتاب لاهيجان جواز حضور در جشنواره فجر را دريافت كرد  l  رييس اداره بازرگاني: نانوايان فعال و نمونه در لاهيجان تقدير مي شوند  l  مديرآموزش و پرورش لاهيجان؛ دانش آموزان براي تحكيم ارتباط بيشتر اولياء و مربيان تلاش كنند  l  امام جمعه لاهيجان؛ استقبال مردم شيعه وسني كرمانشاه از رهبري موجب نااميدي دشمنان نظام شد  l 
نديمي در نطق پيش از دستور :تقنين و نظارت مهمترين وظايف نمايندگان هستند

لاهیجان نیوز : نماينده مردم لاهيجان گفت: تقنين و نظارت مهمترين وظايف نمايندگان بوده و بخشي ديگر از وظايف آنها در مورد حوزه انتخابيه خود و پيگيري منافع ملت ايران است.

ايرج نديمي به عنوان اولين ناطق پيش از دستور جلسه علني امروز يكشنبه مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: طبيعي است كه نمايندگان در كاركرد تقنيني و نظارتي خويش بيشترين وظيفه را دارند و بخشي ديگر از وظايف آنها در مورد حوزه انتخابي خود و منافع ملت ايران است كه بنده نيز به واسطه اين نمايندگي توفيقاتي داشته‌ام كه بخشي از آن را از باب سپاس از دولتمردان گذشته و كنوني و خصوصا مقام معظم رهبري اعلام مي‌دارم.
وي تصريح كرد: در راستاي مسائل اساسي مردم استان گيلان توفيق داشتيم سه نياز اساسي را در دور قبل با كمك مسئولان پيگيري كنيم و اين سه بخش در حوزه هاي راه و ترابري، كشاورزي و امور توسعه‌اي بود كه در حوزه كشاورزي و سامان دادن به وضعيت خريد برگ سبز چاي كه در قانون پنج ساله سوم و در سال 83 مورد اشاره قرار گرفته بود، همچنين خريد تضميني برنج و مشكل تك محصولي بودن زمين‌هاي زراعي استان كارهاي مفيدي انجام شده است.
نديمي با گراميداشت ياد و خاطره مرحوم دادمان و فعاليت‌هايي كه ايشان در زمان خود و همكاري او در دولت قبل از مسئولان وزارت راه در دولت كنوني و انجام پروژه‌هاي مختلف و مهم در اين استان تشكر نمود و اظهار داشت: مسائل مربوط به محور لوشان، كليشوم، ديلمان، سياهكل بحمدالله در مصوبه دولت قرار گرفت و همچنين راه اندازي محور گردشگري بام سبز بر عهده وزارت راه و سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري سپرده شد.
نماينده مردم لاهيجان در مجلس برگزيده شدن لاهيجان به عنوان يكي از دو استان موفق در گردشگري و توفيقات ارزنده در زمينه صنعت و ساخت شهرك صنعتي و راه اندازي صنايع شرق لاهيجان كه به همت وزراي صنايع پيشين و سرپرست فعلي وزارت صنايع صورت گرفت را از ممتازترين دستاوردهاي اين استان برشمرد.
وي از ديگر فعاليتهاي انجام شده در حوزه نمايندگي خود سخن گفت و افزود: ايجاد منطقه ويژه اقتصادي و تجاري، راه اندازي كارخانه 3 هزار تني سيمان، بازسازي كارخانه شالي‌كوبي، برق رساني به روستاها، اجرا و بهره برداري از پروژه‌هاي ورزشي كه در سفرهاي رئيس جمهور تصويب شده بود، بهبود وضعيت راه و آب روستائيان، لايروبي رودخانه‌هاي مهمي مثل سيد علي اكبر، شن رود، حشمت رود و راه اندازي كارخانه‌هاي صنايع تكميلي و فعاليتهاي بخش بهداشت را از مهمترين فعاليتهاي دانست كه به همت مسولان در دولت قبل و فعلي انجام شد.

چاپ22 مهر 1386