در چهارمین روز از دهه مبارک فجر پروژه های شهرداری لاهیجان افتتاح و به بهره برداری رسید  l  شهردار لاهیجان خبر داد:افتتاح و كلنگ‌زنی 33 پروژه عمرانی در شهر لاهیجان l  240 شعبه اخذ رأی در لاهیجان و سیاهكل پیش‌بینی شد l  امام جمعه سیاهكل: با ترور دانشمندان،قطار دانش در كشورمتوقف نخواهد شد  l  امام جمعه لاهیجان؛ بسیج تحت فرمان ولی فقیه اجازه تجاوز و توطئه ای را به دشمنان نمی دهد  l  ستاد مدیریت بحران لاهیجان در حالت آماده باش است  l  شهردار لاهیجان: عملكرد شهرداری ها با مشاركت مردم تبلور می یابد  l  پیكر شهید سرگرد بازنشسته ارتش در دیلمان گیلان تشییع شد  l  سرپرست انجمن سینمای جوان؛ لاهیجان پنج فیلم كوتاه برای جشنواره فیلم پروین اعتصامی ارسال كرد  l  مدیر جهاد کشاورزی لاهیجان :سالانه پنج هزار تن گوشت مرغ در لاهیجان تولید می شود  l  امام جمعه لاهیجان؛ ملت ایران هرگونه تهدید را با مشت آهنین پاسخ خواهد داد  l  شهرداری‌لاهیجان‌برگزیده‌نمایشگاه‌جامع‌مدیریت‌شهری‌كشورشد l  نمایشگاه نقاشی "آفرینش" در لاهیجان برپا شد l  یك محموله دخانیات قاچاق در لاهیجان كشف و ضبط شد  l  امام جمعه لاهیجان: مردم ایران با اقتدار و ایمانی راسخ در برابر تهدیدات ایستادگی می كنند  l  رقابت های ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه آزاد گیلان در لاهیجان پایان یافت  l  پیكر مطهر یك شهید نیروی انتظامی در لاهیجان تشییع شد  l  بخشدار: سوخت رسانی به منطقه برفگیر دیلمان سیاهكل با مشكل روبرو است  l  نمايش 'يك جرعه آب' از لاهيجان به جشنواره كشوري حقيقت راه يافت  l  حجت‌الاسلام رسایی در لاهیجان:تفکری که به دنبال تضعیف ولایت باشد از مردم سیلی می‌خورد l  رئیس سازمان چای کشور :هفته آینده مطالبات چایکاران شمالی پرداخت می‌شود l  معاون استاندار گیلان:حامیان فتنه صلاحیت تصدی مسئولیت را ندارند l  استاندار گیلان در جمع راهپیمایان:ولایت فقیه عمود خیمه دین است l  امام جمعه لاهيجان: مبارزه با استكبار در ميان آحاد ملت انقلابي ايران اسلامي نهادينه شده است  l  دانش آموزان لاهيجان: قاطعانه از آرمان هاي انقلاب اسلامي پاسداري مي كنيم  l  فرماندار لاهیجان :شتاب توسعه گردشگری با سرمایه گذاری بیشتر بخش خصوصی امکان پذیر است  l  مدير اداره كتابخانه هاي عمومي لاهيجان : استفاده از ذخاير كتابخانه ها موجب ارتقاء سطح علمي جامعه مي شود  l  رييس اداره سوادآموزي: طرح آموزش فرد به فرد در لاهيجان در حال اجراست  l  سرپرست جديد اداره بهزيستی لاهيجان منصوب شد l  گروه نمايش خورتاب لاهيجان جواز حضور در جشنواره فجر را دريافت كرد  l 
بازدید مسئولان قضایی از زندان‌های لاهیجان

لاهيجان نيوز :رئیس دادگستری شهرستان لاهیجان و هیأتی از محاكم جزایی به مناسبت هفته قوه قضائیه طی مراسمی از مركز اصلاح رفتار زندان‌های لاهیجان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره زندان‌های لاهیجان، رئیس دادگستری این شهرستان در جمع مددجویان خانه سلامت، از اصلاح و توسعه قضایی و فنآوری اطلاعات، حبس‌زدایی و كاهش جمعیت كیفری زندان‌ها به عنوان اندیشه‌های نوین آیت‌ا... سیدمحمود هاشمی شاهرودی در طول ده سال تصدی‌ ریاست قوه قضائیه نام برد.
حجت‌الاسلام ملاحسینی زندان را در نظام قضایی اسلام و در قانون، یك نوع كیفر و مجازات سالب آزادی دانست و افزود: زندان، وسیله است نه هدف و محكومینی كه با معرفی مقام‌های صلاحیت‌دار قضایی و قانونی برای مدت معین و یا به‌طور دائم به منظور تحمل كیفر معرفی می‌شوند، باید با هدف حرفه‌‌آموزی و بازپروری و بازسازگاری نگهداری شوند.
وی با ابراز شادمانی از تلاش رئیس اداره زندان‌ها و مددكاران و همكاری متقابل مددجویان که موجب بازپروری 270 زندانی در زندان لاهیجان شده است، اضافه کرد: زندانیان پس از تحمل كیفر، با اصلاح و تربیت و بازسازی شخصیت خود، به آغوش گرم خانواده برمی‌گردند.
رئیس دادگستری لاهیجان، اضافه کرد: كمك به اشتغال زندانیان پس از آزادی با ایجاد فرصت‌های شغلی و با كمك مالی مناسب از طریق مركز مراقبت می‌تواند موجب عدم تكرار جرم و در نتیجه عدم بازگشت مجدد آنان به زندان شود.
ملاحسینی در بخش دیگری از سخنان خود، زندان را متناسب با اهداف مجازات‌ها ندانست و خواستار اصلاح ساختار آن شد.
وی، گفت: تردیدی وجود ندارد كه اعتیاد، یك آسیب اجتماعی است كه یا ناشی از آسیب‌های اجتماعی دیگر است، یا این‌كه خود، آسیب‌های اجتماعی دیگری را به‌وجود می‌آورد. فرد معتاد، بیماری است كه قربانی جامعه تلقی می‌شود و سزاوار درمان است، درحالی كه در اصلاحیه قانون مبارزه با مواد مخدر، مجرم است كه به علت تعرض به حقوق جامعه مستحق مجازات است و قانون مذكور باید اصلاح شود.
رئیس دادگستری لاهیجان همچنین از قانون نحوه وصول محكومیت مالی انتقاد كرد و این قانون را متناسب با اهداف مجازات ندانست و خواستار احیای ماده واحده قانون منع بازداشت بدهكاران شد.
ملاحسینی، تصریح كرد: در صورت تصویب قانون فوق، شاهد كاهش 30 درصدی جمعیت محكومان مالی در زندان‌های کشور خواهیم بود.
در پایان این مراسم، به زندانیان واجد شرایط به مناسبت هفته قوه قضائیه مرخصی ویژه‌ای اعطاء شد.

چاپ9 تیر 1388