لاهیجان نیوز: رئيس اداره تربيت بدني لاهيجان گفت: پروژههاي ورزشي مصوب سفر هيئت دولت در لاهيجان تا پايان امسال به بهرهبرداري ميرسد.
عادل هاديپور امروز در گفتگو یی در لاهيجان با اشاره به وضعيت پروژههاي مصوب سفر هيئت دولت در اين شهرستان اظهار داشت: سالن 4 هزار نفري با اعتباري بالغ بر 2 ميليارد و 300 ميليون تومان از پروژههايي است كه امسال افتتاح ميشود.
وي ادامه داد: سالن ورزشي رودبنه با گنجايش تماشاگر و اعتبار 350 ميليون تومان از محل اعتبارات ملي از ديگر سالن قابل بهرهبرداري است.
هاديپور افتتاح سالن ورزشي ناصركياده با اعتبار 350 ميليون تومان و سالن ورزشي آهندان با اعتبار 300 ميليون تومان از محل اعتبارات رياست جمهوري را از ديگر پروژههاي مصوب سفر عنوان كرد.
وي از احداث سالن ورزشي سه طبقه در لاهيجان خبر داد و اظهار داشت: اين پروژه 40 درصد پيشرفت فيزيكي دارد و با بيش از 2 ميليارد تومان اعتبار قبل از سال 89 به بهرهبرداري ميرسد.
رئيس اداره تربيت بدني لاهيجان درباره ساخت و بازسازي تعدادي از زمينهاي ورزشي در برخي مناطق اين شهرستان خاطرنشان كرد: احداث و بازسازي زمينهاي ورزشي ناصركياده با اعتباري بالغ بر 35 ميليون تومان و زمين ورزشي رودبنه با اعتبار 30 ميليون تومان سال آينده به بهرهبرداري ميرسند.
هاديپور اضافه كرد: زمين ورزشي در روستاي گل رودبار با اعتبار حدود 30 ميليون تومان به مساحت 160 مترمربع و پيشرفت فيزيكي 100 درصد آماده بهرهبرداري است.
وي افتتاح زمين ورزشي گواراندان لاهيجان را از پروژههاي اجرايي عنوان كرد كه قبل از سال 89 به بهرهبرداري ميرسد.
رئيس اداره تربيت بدني لاهيجان در پايان مجموع اعتبارات اين پروژهها را از محل اعتبارات ملي و رياست جمهوري 5 ميليارد تومان اعلام كرد.