لاهیجان نیوز:دومين تلويزيون شهري لاهيجان با مشاركت بخش خصوصي افتتاح شد.
در مراسمي با حضور اعضاي شوراي اسلامي شهر، شهردار، مسوول دفتر نماينده مردم لاهيجان و سياهكل در مجلس شوراي اسلامي و جمعي از شهروندان و مسوولان واحدهاي شهرداري، دومين تلويزيون شهري لاهيجان با مشاركت بخش خصوصي توسط شركت پيام سبز و سرمايه گذاري شركت سنگ دشت جنب مهمانسراي جهانگردي افتتاح شد.
رحيم كشاورز رييس شوراي اسلامي شهر لاهيجان در مراسم افتتاح اين تلويزيون ضمن ارج گذاشتن به سرمايه گذاري بخش خصوص گفت: شوراي شهر و شهرداري لاهيجان در دوره فعلي فعاليت خود آمادگي كمك براي سرمايه گذاري در شهر لاهيجان را دارد.
وي اضافه كرد: ما براي سرمايه گذاري سخت گيري نكرده و حتي براي اين امر مهم امتياز هم مي دهيم.
كشاورز با بيان اينكه سرمايه گذاري ممكن است در كوتاه مدت جواب ندهد و در دراز مدت براي اقتصادي اين شهر خيلي موثر خواهد بود، افزود: فرصت هايي مثل افتتاح تلويزيون شهري، پاركينگ، سينماي چهار بعدي و ... در مقابل انتظاراتي كه مردم شهر براي سرمايه گذاري دارند كار كوچكي است و بايد سرمايه گذاري هاي بزرگي در اين شهر انجام شود.
رييس شوراي اسلامي شهر لاهيجان با دعوت از سرمايه گذاران بومي براي سرمايه گذاري در لاهيجان گفت: از همه سرمايه گذاران به خصوص سرمايه گذاران بومي دعوت مي كنم با توجه به آمادگي كه در شوراي شهر و شهرداري وجود دارد، در اين عرصه ورود كرده تا بتوانيم سيماي اين شهر را كه به عنوان شهر نمونه گردشگري در سطح كشور معرفي شده است را تغيير دهيم.
وي با بيان اينكه ما بايد از فرصت سرمايه گذاري استفاده كنيم، افزود: اميدوارم با تعامل، همفكري و همكاري بتوانيم در بخش هاي مختلف سرمايه گذاري كنيم و اين آمادگي نيز وجود دارد كه در زمينه هاي مختلف به سرمايه گذاران كمك شود و حتي براي حضور آنان و جذب سرمايه امتياز هم بدهيم.
وي در پايان بار ديگر از سرمايه گذاران داخل و خارج كشور براي سرمايه گذاري در لاهيجان دعوت كرد.
اردشير وزيري مدير تلويزيون شهري پيام سبز لاهيجان نيز در اين مراسم گفت: شركت تبليغاتي پيام سبز از يك سال قبل با اخذ مجوز نصب و راه اندازي تلويزيون شهري در جنب مهمانسراي جهانگردي لاهيجان با هدف معرفي كارخانه هاي توليدي لاهيجان و ساير شهرهاي استان قصد دارد گام هاي موثري در اعتلاي صنعت استان و سرمايه گذاران بخش دولتي و خصوصي بردارد.
وي افزود: تلويزيون شهري پيام سبز با سرمايه گذاري مديريت شركت سنگ دشت با هزينه اي بالغ بر يك ميليارد ريال از محل منابع شخصي راه اندازي شده است.
وي اضافه كرد: اين تلويزيون تنها به پخش پيام هاي بازرگاني اختصاص نيافته و بلكه براي بخش هاي فرهنگي و هنري نيز جايگاه خاصي تدارك ديده است.
مدير تلويزيون شهري پيام سبز لاهيجان در پايان از همكاري همه جانبه مسوولان اجرايي شهرستان به خصوص اعضاي شوراي اسلامي شهر، شهردار و كاركنان شهرداري لاهيجان تقدير و تشكر كرد.