لاهیجان نیوز: وزير مسكن و شهرسازي از حمايت صنعت خانهسازي در كشور خبر داد.
علي نيكزاد در بازديد از پروژه 160 واحدي مسكن مهر اين شهرستان به افزايش تسهيلات وام مسكن اشاره كرد و افزود: هيئت دولت وام مسكن را از 15 ميليون تومان به 20 ميليون تومان تصويب كرده است.
وي تلاش دولت در خانهدار شدن مردم را سبب كاهش افزايش قيمت مسكن دانست و خاطرنشان كرد: يك ميليون و 200 هزار واحد مسكوني در سراسر كشور ساخته ميشود.
نيكزاد با اشاره به احداث مسكن مهر توسط كميته امداد اظهار داشت: براي دو دهك پايين جامعه ساخت 20 هزار واحد مسكوني مهر با كميته امداد عقد قرارداد شده است و زمينهاي آنها را تحويل ميدهيم تا بسازند.
وزير مسكن و شهرسازي با اشاره به نحوه ساخت واحدها تصريح كرد: ساخت اين واحدها اگر غيرصنعتي باشد، 15 ميليون تومان و در صورت صنعتي بودن 20 ميليون تومان ميدهيم كه كاري ارزشمند است.
وي درباره وضعيت ساخت مسكن مهر در گيلان گفت: در گيلان 15 هزار و 800 نفر براي مسكن مهر پروانه گرفتهاند و 3 هزار و 500 واحد به زير پي رفته است.
نيكزاد افزود: براي 39 شهر گيلان با جمعيت كمتر از 25 هزار نفر و 10 شهر استان با جمعيت بيش از اين رقم زمين مسكن مهر مشخص شده است كه 80 درصد متقاضيان مسكن مهر در اين 10 شهر زندگي ميكنند.
وي با اشاره به كمبود زمين در گيلان اظهار داشت: به دليل كمبود زمين در گيلان روي ساخت دو تا سه طبقه براي مسكن مهر تصميمگيري ميشود.