لاهیجان نیوز: فرمانده انتظامي سياهكل از دستگيري قاتل يك جوان 17 ساله در كمتر از پنج ساعت در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش مركز اطلاعرساني پليس گيلان، محمد زرعيچيان اظهار داشت: به دنبال وقوع يك فقره قتل در يكي از روستاهاي اين شهرستان ماموران انتظامي و گروه عملياتي ويژه قتل بلافاصله به محل جنايت اعزام شدند.
فرمانده اتنظامي شهرستان سياهكل در ادامه بيان داشت: در بررسي اوليه مشخص شد كه مقتول جواني 17ساله به هويت «م.ب» با ضربات متعدد چاقو به قتل رسيده است.
وي افزود: با تلاش بيوقفه ماموران و بهرهگيري از گزارشهاي مردمي و شگردهاي خاص پليسي و در يك عمليات غافلگيرانه قاتل به هويت «ع.الف» در كمتر از پنج ساعت در يكي از روستاهاي مجاور دستگير شد.
به گفته زرعيچيان پس از انتقال قاتل به مقر انتظامي و انجام بازجوييهاي تخصصي، به قتل «م.ب» اعتراف كرد و انگيزه خود را از اين اقدام اختلافات خانوادگي بيان داشت.
وي ادامه داد: با هماهنگي مرجع قضايي پرونده قاتل در دست بررسي است.