لاهیجان نیوز:بخشدار دیلمان از توابع شهرستان سیاهكل در شرق گیلان با اشاره به تداوم بارش برف در این منطقه كوهستانی تاكید كرد: در زمان حاضر تنها مشكل مردم این بخش نیاز به سوخت می باشد.
'كیهان آقایی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینكه تلاش برای سوخت رسانی در حال انجام است، یادآور شد: در زمان حاضر یخ زدگی گردنه ها، تداوم بارش برف و برودت هوا، مسئله سوخت رسانی را در این منطقه با مشكل روبرو كرده است.
به گفته وی، هم اكنون در ارتفاعات دیلمان و پیركو بیش از 30 سانتیمتر متر برف بر زمین نشسته است.
وی بیان داشت: در سطح شهر دیلمان و پیركوه نیز بش از 10 سانتی متر برف باریده و هم اكنون سرمای شدیدی این منطقه را در بر گرفته است.
آقایی عبور و مرور در جاده سیاهكل به دیلمان و پیركوه را بدون زنجیر چرخ امكان پذیر ندانست و تصریح كرد: دمای كنونی هوا در این منطقه بسیار پایین است و جاده مواصلاتی به سیاهكل به ویژه در گردنه ها دچار یخ زدگی شده است.
مدیر روابط عمومی شهر لاهیجان نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا،از وزرش شدید باد و سقوط تعدادی از درختان و قطع شدن شاخه های تعدادی دیگر در سطح شهر خبر داد.
'شاهین جهانگیری' افزود: با توجه به هشدارهای هواشناسی و استانداری گیلان طی هفته گذشته، مجموعه شهرداری لاهیجان نیز در آماده باش كامل قرار داشت و تمهیداتی را نیز برای مقابله با چنین شرایطی انجام داده بود.
وی با بیان اینكه ستاد بحران با مسوولیت شهردار لاهیجان تشكیل شده است، اضافه كرد: در برخی از معابر كه به دلیل مسدود شدن خروجی آب با شاخ و برگ درختان دچار آبگرفتگی شده بودند، نیروهای شهرداری وارد عمل شده و در كوتاه ترین زمان ممكن مسیر آب را بازگشایی كردند.
جهانگیری یادآور شد: شهرداری لاهیجان با توجه به بارندگی های زیاد در اوایل امسال و به ویژه مهرماه كه بارندگی شدیدی صورت گرفت ، نقاط آبگیر شهر را شناسایی و بلافاصله در مدت یك ماه گذشته اقدام به لوله گذاری های مناسب و جدید نمود كه این اقدامات تا حد بسیار زیادی مشكل خروجی آب های سطحی را برطرف كرده است.
مدیر روابط عمومی لاهیجان گفت: در حال حاضر تمامی معابر لاهیجان باز است و مشكل خاصی در زمینه آبگرفتگی در شهر لاهیجان وجود ندارد.